Lijst van producten op merk Laine Publishing

Laine nr. 15 - Road Trip
€ 25,00 
[displayGallery id=30]
Laine nr. 15 - Road Trip is het breimagazine voor het seizoen Herfst 2022. Laine is een internationaal tijdschrift met in dit nummer patronen van de Canadese Weichien Chan en Terri Maue. Yigitcan Vatansever komt uit Istanboel (Turkije),  Olga Putano uit Pennsylvania (USA), Jennifer Brou uit portland Maine (USA), Jenny Ansah en Meiju K-P uit Finland, enz...
De breigarens die gebruikt worden zijn niet allemaal verkrijgbaar in België of Nederland, maar Lana heeft perfecte garens als plaatsvervanger.
Het Magazine wordt in het Engels uitgegeven. Lana helpt met de patronen bij aankoop van de wol.
Contrasts
€ 36,90 
[displayGallery id=29]
Een prachtige uitgave van Laine Publishing. Engelse uitgave.
Breipatronen ontworpen door Meiju K-P uit Finland. Zij verwoordt perfect waar breien voor Lana om draait.
"Voor mij is breien een bron om telkens nieuwe dingen te leren. Het is een avontuur om nieuwe patronen te vinden, nieuwe technieken en nieuwe trukjes te ontdekken." (Meiju K-P)
De garens gebruikt in het breiboek zijn niet allemaal in België of Nederland verkrijgbaar, maar Lana helpt bij het zoeken naar alternatieven.
Worsted
€ 29,90 
Niet op voorraad
[displayGallery id=32]
Worsted is een Engelse term voor breiwol voor naalden 4,5 mm. In dit breiboek verzamelde Aimée Gille 14 breipatronen van diverse ontwerpers, ieder met zijn unieke stijl. Zowel kabels, ajour en jacquard breiwerk voor trui, vest, sjaal, enz... Voor deze patronen kunt u alle 100% wollen garens voor naalden 4,5 mm gebruiken zowel de Rowan Pure Wool Worsted als Jensen Yarn van Isager.
52 Weeks of Socks - Vol.II
€ 36,90 
[displayGallery id=100]
Na een eerste uitgave met 52 patronen voor sokken, brengt Laine Publishing nu een 2de boek uit. Voor elke week een paar kousen, breien maar. Kleurrijke patronen en mooie motieven in kantwerk, kabels, streepjes, enz... Uitgave in het Engels. Bekijk hier enkele voorbeelden.
Salt & Timber
€ 32,90 
[displayGallery id=87]
15 knusse breipatronen ontworpen door Lindsey Fowler. Zij liet zich inspireren door een verblijf aan de kust. Sokken, sjaal, truien, mutsen, handschoenen en een knus deken. Bijzondere patronen in een mooi uitgegeven boek. Engelse tekst, maar Lana helpt bij aankoop van de wol. Niet alle garens zijn in de Benelux verkrijgbaar, maar we hebben prachtige alternatieven in huis. Bekijk hier enkele voorbeelden.
Traditions Revisited
€ 34,90 
[displayGallery id=88]
Aleks Byrd's "Modern Estonian Knits", 19 hedendaagse breimodellen gebreid met traditionele breitechnieken uit Estland. Engels tekst, maar als je hulp nodig hebt dan staat Lana voor je klaar. Niet alle garens in het boek zijn verkrijgbaar in de Benelux, maar Lana heeft zeer goede vervanggarens in huis. Bekijk hier enkele voorbeelden uit deze mooie uitgave.
52 weeks of Easy Knits
€ 39,90 
[displayGallery id=90]
In 52 Weeks of Easy Knits vind je 52 eenvoudige breipatronen voor het ganse jaar. Van truien en vesten tot mutsen, sjaals, handschoenen, enz... Leuke, moderne, knusse breimodellen die eenvoudig zijn en leuk om te breien. Engelse tekst, maar Lana helpt indien nodig.
Bekijk hier enkele voorbeelden.
Laine nr. 18 - Weekend Getaway
€ 25,00 
Laatste items in voorraad
[displayGallery id=102]
Laine 18, breimode voor het herfstseizoen 2023. Tijd om te relaxen in een kleine cottage in het bos. Comfortabele en warme breimodellen, ideaal voor een weekenduitstap, zowel voor binnen als buiten.
De ontwerpers zijn: Jenny Ansah, Marcela Chang, Melissa Clulow, Emma Ducher, Jenna Kostet, Ksenia Naidyon, Olga Putano, Tiia Reho, Anna Sjösvärd and Julia Wilkens.
Making Memories
€ 31,90 
Laatste items in voorraad
[displayGallery id=109]
MakingMemories, tijdloze breipatronen voor kinderen van pasgeboren tot 10 jaar oud. Ontwerpster Claudia Quintanilla maakte gebruik van diverse soorten breigarens en technieken, zowel Fair-Isle, Ajour techniek als geborduurde patronen. Een prachtige uitgave van Laine Publishing. De beschrijving is in het Engels en niet alle gebruikte merken zijn verkrijgbaar in België, maar Lana heeft steeds een alternatief in voorraad.

Observations by Lotta H. Löthgren
€ 31,90 
Laatste items in voorraad
[displayGallery id=108]
Observations by Lotta H. Löthgren, 9 breipatronen geInspireerd door en essays die vertellen over een leven dicht bij de natuur. Een Engelse uitgave en gebreid met garens die niet altijd verkrijgbaar zijn in België, maar Lana heeft steeds een perfect alternatief in voorraad.
Fair Isle Weekend
€ 27,90 
Laatste items in voorraad
[displayGallery id=33]
Fair Isle Weekend neemt je mee naar het winderige eiland Shetland, bekend voor zijn traditionele Fair Isle breiwerk. 8 verschillende patronen voor kleine breiwerkjes en voor warme truien. Ontwerpen van Marie Jane Mucklestone, uitgegeven bij Laine Publishing.