Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending en geschatte levertijd van uw pakket

Lana zal de bestelling zo snel mogelijk na betaling verzenden. De goederen die in voorraad zijn, worden van zodra de betaling gebeurd is, binnen de 24 uren verzonden tijdens werkdagen. Indien de levering niet tijdig kan gebeuren dan nemen wij met u contact op via e-mail om duidelijke afspraken te maken. Zoals bij elke aankoop op afstand heeft u 14 dagen bedenktijd. Indien de bestelling geannuleerd werd dan zullen wij het aankoopbedrag aan u terugstorten op het bankrekeningnummer waarmee de betaling verricht werd.

Bij de bestelling kunt u kiezen voor verzending naar uw thuisadres ( In België Bpost thuislevering) of naar een postpunt ( In België Bpack van Bpost). Naar het buitenland verzenden we via DpD ofwel naar uw thuisadres ofwel naar een postpunt.

De Levertijd is afhankelijk van het land waarnaar geleverd wordt. In België +/- 2 dagen na verzending, naar Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg +/- 4 dagen. Naar andere landen kan dit oplopen tot +/- 6 dagen.

De levering kan vertraging oplopen omdat er bv. niet voldoende bolletjes breigaren met hetzelfde kleurbad zijn. Er kan een menselijke vergissing gebeurd zijn bij het opmaken van de stock of het webshop programma kan een fout aangegeven hebben bij gelijktijdige bestelling door meerdere klanten.

Lana is niet aansprakelijk voor foutieve of vertraagde leveringen ten gevolge van onvolledige of foutieve adresgegevens. Indien een levering hierdoor onmogelijk blijkt dan zullen we natuurlijk contact opnemen met de klant.