Lijst van producten op merk Isager

Palermo
€ 97,50 
Product is beschikbaar met verschillende opties
Volledig breipakket samengesteld uit de nodige breigarens + een Nederlandstalige beschrijving. Kijk hieronder voor de samenstelling volgens de maat. Het standaardpakket is zoals de foto samengesteld uit Isager Hør in de kleuren Ink, Indigo, Khaki en Nougat samengebreid met Isager Alpaca 2 kleur 30.
Soft Fine kleur E4s
€ 8,75 
Soft Fine van Isager is samengesteld uit 63% Alpaca samen met Zijde en Yakwol. 3 zachte materialen verwerkt in een luchtig breigaren met een pluizig mohair effect. Verpakking: 25 gram bolletjes met 150 meter garen. Voor breinaalden 3,5 mm tot 6 mm al naargelang het gewenste effect. Het garen wordt gesponnen in Peru. De bolletjes met een grijze wikkel zijn niet gekleurd. Ze hebben de natuurlijke kleur van de materialen. De garens met een zwarte wikkel zijn wel gekleurd.
Eco Melange kleur 8M
€ 8,65 
Eco Melange van Isager is een mengeling van 80% Baby Alpaca en 20% Merino wol. Een zachte kern van Baby Alpaca wordt gesponnen met een dun laagje Fine Merino wol wat een zeer zacht garen geeft met een mooie structuur. Kan apart gebruikt worden met fijne naalden of samengebreid met Spinni, Tvinni of Alpaca 1 van Isager. Verpakking: 50 gram bolletje met 150 m garen.
Trio 2 Blush
€ 8,00 
TRIO 2 van Isager is de dikkere versie van Trio 1. Een mengeling van 3 materialen, 50% linnen, 30% katoen en 20% bamboe. Verpakking: 50 gram met 175 m garen. Trio kan enkel gebreid worden met naalden 3 - 3,5 mm, maar het wordt ook met meerdere draden samen gebreid of gecombineerd met andere breigarens van Isager. Zo gebruikt u het breigaren voor elke naalddikte en breimodel.
Isager Tweed Thunder
€ 9,25 
Isager Tweed is een ééndraads breigaren van 70% merinowol en 30% Mohair. Het garen heeft een lichtjes ongelijk, handgesponnen uiterlijk. De mohair zorgt voor een zachte en mooie lichte glans. Ideaal voor binnen- en buitentruien, met een prachtig kleurengamma. Kan alleen gebruikt worden, maar samengebreid met Alpaca 1, Alpaca 2 of Silk Mohair bekom je nog een groter kleurengamma.
Stricken mit Annette
€ 26,00 
[displayGallery id=50]
Stricken mit Annette is de Duitse vertaling van haar boek "Taet på Aekvator". Breimodellen van Annette Danielsen gebreid met Isager breiwol. Annette vond haar inspiratie op reis in Bali. De Deense titel betekent "Dicht bij de evenaar" wat het thema van haar ontwerpen goed omschrijft. Prachtig gefotografeerd, duidelijke omschrijvingen, maar heb je problemen met het Duits dan helpt Lana bij aankoop van de wol.
Spinni Kleur 0
€ 9,25 
Spinni is een 1-draads 100% wollen lace breigaren. Een zeer fijn garen dat individueel gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een lace sjaal of een fijne trui of blouse. Maar Spinni wordt meestal gebruikt samen met andere breigarens. In Denemarken gesponnen.
Babette's Feast
€ 99,25 
Laatste items in voorraad
Breimodel van Marianne Isager geïnspireerd door de film Babettes Fest van Gabriel Axel. Gebreid in Isager Merilin samen met Isager Trio.
De trui is verkrijgbaar in Lichte of donkere kleuren en wordt beschreven voor de maten S, M en L. Kijk bij omschrijving naar de inhoud van het pakket.
Viscolin kleur 47
€ 6,95 
Viscolin is uit collectie bij Isager, maar nog enkele bollen verkrijgbaar bij Lana. Het garen bestaat uit 50% viscose en 50% linnen. Door de viscose voelt het garen zacht aan en heeft het een lichte glans. Verpakking: 50 gram met 185 m garen. Voor naalden 3,5 mm.
Alpaca 2 Forest
€ 7,75 
Alpaca 2 is een 2 draads breigaren samengesteld uit 50% wol en 50% Alpaca. Het is een zacht garen en erg geschikt voor o.a. kinderkleding. Het kan enkel gebruikt worden, bv. voor een vestje of een sjaal. Maar Isager combineert Alpaca 2 vaak met andere breigarens.
Eco Soft kleur E0
€ 8,35 
Isager Eco Soft is samengesteld uit 56% Baby Alpaca en 44% Biologisch geteelde Pima Katoen. Verpakking: 50 gram met 125 meter garen. Kan enkel gebreid worden met naalden 5,5 mm - 6 mm. Eco Soft kan dienen als vervanging voor de Isager truien die gebreid worden met Silk Mohair samen met een andere garen. Enkel gebreid geeft het een een harig wollige structuur. Het garen werd niet gekleurd en heeft dus zijn natuurlijke kleur.
Ecobaby kleur 0s
€ 8,00 
ISAGER ECO BABY is samengesteld uit 68% Baby Alpaca en 32% Organic Pima Cotton. Het garen is niet gekleurd en werden niet chemisch behandeld. We adviseren dit garen voor mensen met een gevoelige huid en dus ideaal voor baby's en kleine kinderen. Verpakking: 50 gram met 150 m garen. Wordt met naalden 4 mm - 5 mm gebreid.
Trio kleur Blush
€ 8,00 
Isager Trio is een mengeling van 50% linnen, 30% katoen en 20% Bamboe. Het breigaren kan individueel gebreid worden, maar ook met 2, 3 of meer draden samen. Meng op die manier bv. de kleuren voor een extra effect. Of zoals Isager vaak doet combineer met andere breigarens van Isager.
Palet kleur Autumn
€ 9,50 
Isager Palet is een dikker en 100% katoenen "zomer garen" met een bijzondere kleurenmengeling. Wanneer het samen gebreid wordt met andere garens krijg je een bijzondere structuur. De kleurenmix geeft stippels en geen strepen. Het kan alleen gebreid worden maar laat zich ook graag verwerken met bv. Bomulin.geeft een interessante structuur wanneer het samen vewerkt wordt met andere garens. 100 % cotton, spun in ItalyBolletjes van 50 gram met 160 m breigaren.
Palet , enkel gebreid, met  3 en 3.5 mm naalden.Palet + Alpaca 1 samen wordt gebreid met 3.5 4.5 mm.Palet + Alpaca 2 samen wordt gebreid met 4 5.5 mm Palet + Silk Mohair samen wordt gebreid met 4 6 mm
Merilin Kleur 0
€ 8,75 
Merilin van Isager is een 3-draads breigaren samengesteld uit 80% wol en 20% linnen. Het garen is extra zacht en het linnen zorgt voor een speciaal gemengd kleureffect. Naast damestruien, ook ideaal voor mannen- en kindertruien. Kan individueel gebruikt worden, maar wordt ook samengebreid met andere kwaliteiten.
Jensen Yarn kleur 0
€ 9,48 
3 draads garen in 100% wol. Dit was het eerste garen in het Isager gamma, gesponnen in Denemarken. De kleuren, oorspronkelijk bedacht door Ase Lund Jensen, zijn geïnspireerd op de kleuren van Deense planten, met toevoeging van enkele zuiderse tinten. Iets dikkere kwaliteit voor naalden van 4 mm.
Verpakking: 50 gr streng met 125 m garen. Opgelet: Standaard zijn er 2 strengen van 50 gram samen verpakt (dus 100 gram), maar deze worden ontdubbeld wanneer u slechts 50 gram besteld.
Aran Tweed Kleur Black
€ 12,50 
Isager Aran Tweed is een dikker eendraads garen met een ruwe structuur, ideaal voor dikke outdoor truien maar ook voor een zacht interieurdeken of -kussen. Vooral in combinatie met Silk Mohair. Samengebreid met Silk Mohair of het Alpaca 1 garen maak je een zalige sjaal of muts. Door dit samenbreien wordt het kleurengamma ook erg groot.